ROVIO III

A Degardo a hengeres formájú Rovio virágtartóival újra feltalálta a kerek formákat. Most Önön a sor, hogy álmodja újra otthonát, irodáját! A Rovio tökéletesen illeszkedik a Degardo kollekciójába és letisztult, elegáns formájával nyűgöz le.

A Rovio III termékek két féle magasfényű (fehér, fekete), hat féle színes (fehér, fekete, antracit, vörös, terrakotta. trendi lila) és két féle világítós (meleg fehér vagy 8 színben váltakozó LED-es) kivitelben érhetők el.

Ez a virágtartónk felszerelhető szökőkúttal, vagy lángoló üveg hengerrel.

A Rovio termékcsalád letisztult, stílusos és harmonikus.

Ha a Rovio III virágtartót választja, akkor otthona, munkahelye olyan design tárggyal bővül, ami méltán lesz központi eleme a térnek.

Helyezze a Rovio virágtartót a megfelelő helyére, tegyen bele egy különleges növényt és élvezze a luxus érzetet, ami sugárzik belőle.
Ha a világítós kivitel mellett dönt, akkor kapcsolja az elektromos hálózatra, vegye kezébe a távirányítót és adja át magát a fény nyugtató és felpezsdítő érzésének.

A fény több mint a sötétség ellentéte. A fény maga az élet. A fény szenvedély. A Rovio világító virágtartó teljesen új érzést visz az Ön otthonának kinti és benti környezetébe.  Merüljön el a fény és az árnyék hangulatos világában.

A Rovio III virágtartó magassága: 1,1 m, virágtálcája: 35 literes.
Extra nagy növények is jól mutatnak benne.

165.000,- és 535.000,- forint közötti ártartományban tudja megvásárolni őket színtől és kiviteltől függően.

Megrendelését az oldal alján a megrendelés gombra kattintva, telefonon vagy e-mailben ügyfélszolgálatunkon és személyesen bemutatótermünkben tudja leadni.

Központi bemutatótermünk a Budapest XIII. kerület Bodor u. 1.B. fsz/1. alatt található.

Paraméterek:

Magasság: 1100mm
Átmérő: 620 mm
Súly: 16 kg