Találkozzunk a FeHova 2015 kiállításon.

A nemzetközi formatervezői díjnyertes Degardo Storus virágtartó család a nagyközönség előtt 2015 februárjában debütál Magyarországon.

A Degardo luxus berendezési tárgyai ötvözik a természetes esztétikai élményt a sokrétű használhatósággal. A Storus termékcsalád természet közeli formavilágát a folyami kavicsok alakja ihlette. Méretben, formában, színvilágban is megtalálja az Ön számára ideális megoldást. Válassza a klasszikus gránit színhatást vagy varázsolja hangulatossá nappaliját, teraszát vagy a medence partját a világító Storus virágtartóval.

A Storus II a termékcsalád legnépszerűbb tagja, mely 2014-ben elnyerte a RedDot formatervezési díjat. A RedDot zsűri véleménye: „A Storus virágtartó magas szinten ötvözi a természetes esztétikumot egy multifunkciós termék tulajdonságaival”.

Tapasztalja meg a modern formatervezés és meghitt kényelem tökéletes párosítását. Legyen az kert, tetőterasz, loft vagy erkély, a Degardo egyesíti a modern designt és az időtlen eleganciát. Ismerje fel design álmait! Felejtse el a kompromisszumokat és rendezze meg otthonában vagy kertjében az érzékek ünnepét!

Rendkívüli vásári kedvezményekkel várjuk a Fehova 2015 kiállításon az A pavilon 302 standján február 12-15-ig a Hungexpo területén.